Szőnyegek

Otthonosság és design: a szőnyeg
 
A szőnyeg a belső terek meghatározó eleme. A gyártók hihetetlenül széles szín, minta, forma és anyagválasztékkal szolgálják ki a legkülönlegesebb igényeket is. 
Arte Espina 
Innováció és kreativitás...
 
Az Arte Espina folytatja sikersorozatát az innovatív Living Mats szőnyegek legújabb designjával. Az impozáns tervezés egyaránt magába foglalja az élénk és csillogó színű designt és a klasszikus mintákat. A 3D kontúr vonalak kiemelik díszítő elemeket. Frissítsd fel a lakótered csúcsminőségű és jellegzetes megjelenésű Living Mats gumiszőnyegekkel!

Az Arte Espina egy fiatal vállalkozás, amely világszerte működik, és egyet jelent az innovatív, modern designnal. 
Speciális, gyártása és értékesítése teszi lehetővé , hogy az innovatív szőnyegek széles skálája életet vigyen a lakótérbe.
A név mindenekelőtt a bensőséges hangulatot jelenti, mindezt modern környezetben, a legújabb trendeket felvonultatva.
Színes akril szőnyegek, valamint modern, sima szőtt és első osztályú bőr szőnyegek alkotják a termékpalettát.
 
 
A "Glow in the Dark" egy új és lenyűgöző szőnyeg kollekció a gyermekek számára. Ezek a vidám mintájú szőnyegek világítanak a sötétben, megtöltve így minden gyermekszobát boldogsággal.
 
 
 
Miroo 
A szőnyeg újraértelmezése.
 
Szőnyeg - Miroo szőnyeg, Arte Espina szőnyeg - Arnyekoljunk.huSzőnyeg - Miroo szőnyeg, Arte Espina szőnyeg - Arnyekoljunk.huSzőnyeg - Miroo szőnyeg, Arte Espina szőnyeg - Arnyekoljunk.hu
 

A szőnyeg anyagok választékát bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti.

2012-2019 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

Bergamont Kft. | 06-30-986-1779 | info@neo-arnyekolas.hu | 1064 Budapest Podmaniczky utca 57. - székhely nem bemutatóterem