Egyszínű fényáteresztő függöny

A függönyözésnél kiemelt fontosságú a megfelelő színű és árnyalatú fényáteresztő textil kiválasztása. Minden megoldásnál alkalmazhatunk egyszínű anyagokat, de néhány fontos szempontot figyelembe kell vennünk. Ráncolt függönyözési módnál a mintás dekor függönyhöz a vele összhangban lévő, egyszínű fényáteresztő függöny ajánlott.

Rolóknál és lapfüggönynél a faltól eltérő színű árnyékoló anyagot használjunk, mert az azonos színű, kifeszített felületű textil összeolvad a fallal.

Lapfüggönyöknél célszerű több színárnyalatot alkalmazni. Pl. a szélső panelek sötétbarna, míg a középsők bézs színűek. Így a sík felületet is feldobhatjuk, illetve egy keretet adhatunk a nyílászárónak. 

Egyszínű fényáteresztő függöny, lakástextil, árnyékolástechnika - Arnyekoljunk.huEgyszínű fényáteresztő függöny, lakástextil, árnyékolástechnika - Arnyekoljunk.huEgyszínű fényáteresztő függöny, lakástextil, árnyékolástechnika - Arnyekoljunk.hu

Nézze meg az egyszínű fényáteresztő függöny anyagokat és kérjen tanácsot bemutatótermünkben!

2012-2019 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

NEO Shade Árnyékolástechnikai Kft. | 06-30-251-7574 | info@neo-arnyekolas.hu | 1134 Budapest, Váci út 34/B. - székhely nem bemutatóterem