Díszpárna

Díszpárna
A párnák csodákra képesek. Rengeteg lágyságot és kényelmet biztosítanak, a színek és minták pedig segítenek a hangultatteremtésében és személyes stílusod kialakításában. Az új párnák vagy huzatok gyors és megfizethető módon frissítik fel a szobát, így bármikor megengedheted magadnak, ha úgy érzed, változásra van szüksége.
 
Díszpárna - Lakástextil, Budapest - Arnyekoljunk.huDíszpárna - Lakástextil, Budapest - Arnyekoljunk.huDíszpárna - Lakástextil, Budapest - Arnyekoljunk.hu

 
Az ülőgarnitúrák és ágyak elengedhetetlen tartozékai a díszpárnák, melyek elsődleges feladata a kényelem biztosításán túl az enteriőr dekorálása. A díszpárnák segítségével feldobhatjuk otthonunk hangulatát, színt vihetünk bele. A harmónia megteremtéséért érdemes a díszpárna anyagának kiválasztását az enteriőrben lévő többi lakástextíliával (függöny, ágytakaró, bútorszövet) együtt kezelni, varrathatjuk a függöny anyagából vagy annak egy másik árnyalatából, bár érdekes eredményre juthatunk, ha egymással kontrasztot alkotó színeket választunk a különböző lakástextíliákhoz.
 
Ha igazán különleges és egyedi díszpárnával szeretnénk dekorálni otthonunkat, díszítsük a párnát paszományokkal (díszszegéllyel, fodrokkal, rojtokkal) vagy egyéb paszpólozási technikával. Ne feledjük, hogy a díszpárnák esetében lehetőségünk van a formákkal is játszani, hiszen a hagyományos párnaforma mellett választhatunk hengerpárnát vagy egyedi formákat (pl.: szívalak, köralak) is.
 
A díszpárnákat érdemes mindig a hozzátartozó kanapéval vagy ággyal együtt kezelni és egyszerre kiválasztani mindegyik anyagát, így könnyebben megtaláljuk a tökéletesen összeillő textileket. Harmonikus hatást tudunk elérni azzal, ha a párnát az ágytakaró vagy bútorszövet anyagából, esetleg egy másik árnyalatából varratjuk meg, de érdekes eredményre jutunk akkor is, ha szándékosan egymással kontrasztot alkotó színeket választunk ki. Mivel a párnák alapvetően kisebb méretűek, óvatosan bánjunk a mintákkal, mert a nagyméretű minták nem tudnak érvényesülni kis felületen.
 
Díszpárna - Lakástextil, Budapest - Arnyekoljunk.huDíszpárna - Lakástextil, Budapest - Arnyekoljunk.huDíszpárna - Lakástextil, Budapest - Arnyekoljunk.hu
 
Hogyan tegyük egyedivé díszpárnáinkat?
Modern stílusú otthonokba tervezhetünk egyszerű, dísz nélküli párnákkal, de a klasszikus, romantikus hangulatú enteriőröknél ne feledkezzünk meg a paszpólozási technika nyújtotta lehetőségekről: díszpárnáinkat elláthatjuk különféle színű és méretű szegélyekkel és egyéb paszományokkal, melyek használatával különleges hatásokat érhetünk el. Fodrok felvarrásával romantikus légkört teremthetünk, a rojtok és bojtok használata inkább klasszikus hangulatot sugall, míg a pomponok különösen jól illenek gyerekszobákba. Érdemes színben vagy mintában erősen elütő, kontrasztot teremtő díszítőelemet választanunk, mely ugyanakkor visszaköszön az enteriőr többi textiljében.
 
A díszpárna anyagok típusait tekintse meg árnyékolástechnika és lakástextil bemutatótermünkben!

2012-2019 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

Bergamont Kft. | 06-30-986-1779 | info@neo-arnyekolas.hu | 1064 Budapest Podmaniczky utca 57. - székhely nem bemutatóterem