Bútorszövet, kárpit

Bútorszövetek és kárpit anyagok

Egy bútorszövettel szemben más elvárásaink lehetnek, mint egy függöny anyaggal. Azon kívül, hogy a belső térbe tökéletesen passzolnia kell, tartósnak is kell lennie. A kárpit anyagok hihetetlenül széles kínálatából biztosan megtaláljuk a megfelelő színt, textúrát, vagy mintát.
 
A kopásállósági tulajdonságot egy úgynevezett Martindale szám alapján tudjuk mérni. Ez tulajdonképpen a ,,beülések” számát jelenti, tehát ennyi alkalommal lehet ráülni a kárpitozott bútorra anélkül, hogy annak szövete komolyabb kopást, vagy elváltozást mutatna.
 
Egy átlagos bútorszövet Martindale mutatója 15-20.000, ez nagyjából 4-5 év használatot jelent. A felső kategóriás kárpitok 90-100.000, sőt ennél magasabb mutatóval rendelkeznek. Természetesen ezzel együtt a szövet ára is emelkedik.
 
Bútorszövet, kárpit, anyagminta, lakástextil - Arnyekoljunk.huBútorszövet, kárpit, anyagminta, lakástextil - Arnyekoljunk.huBútorszövet, kárpit, anyagminta, lakástextil - Arnyekoljunk.hu
 
A kínálatunkban található anyagok minimum 15.000-es mutatóval rendelkeznek, de 100.000-es, vendéglátásban is használható anyagok közül is válogathat.
 
Fontosnak tartjuk, hogy a kárpit anyagaink (a függönytextilekhez hasonlóan) kiváló ár-érték aránnyal rendelkezzenek. A 140 cm széles anyagok folyóméter ára 3.190 Ft-tól indul, de a legdrágább, spanyol gyártmányú, mintás anyagaink ára is maximum 12.900 Ft/folyóméter áron kaphatók.
 
Majdnem minden anyagunk szennytaszító és az Aqua Clean technológiával rendelkező anyagok választéka is nagyon széles.
 
A tinta is vízzel lemosható!
 
Az Aqua Clean technológia során a kárpit anyagának az elemi szálait egy speciális eljárás során szennytaszító anyaggal impregnálják. Mindezt olyan hatékony módon, hogy az étel és üdítőital, zsír, olaj, csokoládé, fagylalt, tea, kávé, tej, vörösbor, tinta egyszerűen, vízzel eltávolítható. Az anyag ezen kívül vízlepergető és lángálló!
 
Bútorszövet, kárpit, anyagminta, lakástextil - Arnyekoljunk.huBútorszövet, kárpit, anyagminta, lakástextil - Arnyekoljunk.huBútorszövet, kárpit, anyagminta, lakástextil - Arnyekoljunk.hu
 
Látogasson el bemutatótermünkbe és válogasson a bútor kárpit kínálatunkból!
 

2012-2019 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

Bergamont Kft. | 06-30-986-1779 | info@neo-arnyekolas.hu | 1064 Budapest Podmaniczky utca 57. - székhely nem bemutatóterem