VELUX árnyékolók

Megbízható csúcsminőség: VELUX
 
Árnyékoló - VELUX árnyékolók, roló, szúnyogháló | Arnyekoljunk.hu
 
A Velux név az egyik legismertebb brand az építőiparban. A VELUX 70 éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte, mert a termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőtéri ablakokat és kiegészítőket kap.
 
Válasszon a kiváló minőségű VELUX árnyékolók, redőnyök és szúnyoghálók közül!
 
 
Mi alapján válasszunk árnyékolót?
 
Hővédelem
 
A sugárzó napsugarakat az előtt kell megfékeznünk, mielőtt elérnék az ablak üvegfelületét. A hő elleni hatékony védekezésnek ez az alapja. Ezért a VELUX hővédelemre kifejlesztett árnyékolói az ablaküvegen kívül helyezkednek el. 
Mivel a tetőn lévő árnyékolók ki vannak téve az időjárás káros hatásainak, ezért különösen fontosak a precíz tervezés és gyártás, valamint a magas minőségű alapanyagok. A VELUX rolók és redőnyök hosszú időn át ellenállnak a nyári kánikulának, a viharos szélnek, a nagy hőingadozásnak. A tetőtéri ablakok ideális kiegészítője azokban a helyiségekben, ahol a legtöbb direkt fény éri a helyiséget (déli, nyugati tájolású szobák), illetve ahol a legtöbb időt töltjük. 
 
Árnyékolás és dekorálás
 
Bármilyen mértékben is szeretné a belső tér árnyékolását a VELUX árnyékolók kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Lágyíthatja a napsugarakat, szűrheti természetes napfény mennyiségét és irányát, de teljes sötétséget is elérhet. 
A VELUX roletták praktikus, esztétikus és költségkímélő megoldást nyújtanak a lakásba bejutó fény lágyítására és a belátás megakadályozására.
A harmónikarolók különleges technikai megoldásukkal és sínrendszerükkel éppen a szükséges helyen lágyítják a fényt, és egyedi anyagukkal, színeikkel dekorálják, különlegessé teszik a belső tér hangulatát.
A reluxák a lamellák állításának és felhúzásának lehetőségeivel kitűnően szabályozzák a beeső fény mennyiségét és irányát. 
Mindegyik árnyékoló széles színválasztékban kapható és az egyedülálló Pick&Click! rendszerrel percek alatt könnyen felszerelhető.
 
Energiaszabályozás
 
A VELUX energiaroló hatékonyságát a speciális kialakításának köszönheti. Az anyag belső felére felvitt alumínium filmréteg nagyon hatékony hőszigetelést biztosít, ugyanakkor a roló megjelenését nem rontja. 
Ez a speciális bevonat télen bent tartja a meleget, növeli a szoba hőmérsékletét és ez által a komfortérzetet is. Természetesen az egyik legfontosabb előnye, hogy használatával hatékonyan növelhetjük az épület energia hatékonyságát is.
 
Szúnyogok elleni védelem
 
Nélkülözhetetlen kiegészítője a VELUX tetőtéri ablakoknak a szúnyogháló, mivel a rovarok távol tartása a nyugodt éjszakai pihenés alapja. Fontos, hogy a szúnyogháló a feladatának ellátása mellett dekoratív és könnyen kezelhető legyen. A VELUX szúnyoghálók alkalmazkodnak igényeihez és az ablakához. Kialakításánál fogva tökéletes zárást biztosít és a sűrű szövésű, ezüstszínű hálón nem jutnak át a rovarok, ugyanakkor az ablakszárny nyitható marad, a fény és a levegő szabadon áramolhat a tetőtérbe.
 
A szúnyoghálóval bármelyik VELUX árnyékoló kombinálható. 

A VELUX termékek működését és választékát árnyékolástechnikai bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti.

2012-2019 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

Bergamont Kft. | 06-30-986-1779 | info@neo-arnyekolas.hu | 1064 Budapest Podmaniczky utca 57. - székhely nem bemutatóterem