Térelválasztás árnyékolóval

Térelválasztás árnyékolóval. Miért praktikus árnyékolókat térelválasztóként alkalmazni?

Mert kedvező árú, kis helyigényű, könnyen mozgatható megoldásokat nyújtanak, valamint a szerkezeteik könnyen szerelhetők, így nincs szükség kőműves, vagy asztalos munkára. Az árnyékolók közül a szalagfüggöny és a lapfüggöny alkalmas erre a feladatra, de ezek csak optikailag választják szét a tereket.
 
A hang és hőszigetelésük meglehetősen rossz. Egy sűrű szövésű sötétítő függönnyel, vagy black out függönnyel viszont jelentős hő és hangszigetelést érhetünk el. Irodákban elsősorban a műanyag szalagfüggönyt és műanyag lapfüggönyt használjuk, ráadásul ezek lamelláira egyedi logó és szöveg is kerülhet.
 
Lakásokban a függöny gyakoribb, mivel ezzel otthonosabb megjelenést érhetünk el, ugyanakkor hihetetlenül nagy a választék az árnyékoló anyagokból, így modern és minimál belső terekben remekül mutatnak.
 
Térelválasztás árnyékolóval, árnyékolástechnika, lakástextil - Arnyekoljunk.huTérelválasztás árnyékolóval, árnyékolástechnika, lakástextil - Arnyekoljunk.huTérelválasztás árnyékolóval, árnyékolástechnika, lakástextil - Arnyekoljunk.hu
 
A térelválasztó árnyékolók működését és választékát bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti.

2012-2019 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

Bergamont Kft. | 06-30-986-1779 | info@neo-arnyekolas.hu | 1064 Budapest Podmaniczky utca 57. - székhely nem bemutatóterem