Pálcás mozgatású pliszé

Pálcás mozgatású pliszé

A pliszékben rejlő lehetőségeket a pálcás mozgatású kivitelekkel használhatjuk ki igazán. A pálcák, vagy más néven sínek a pliszé anyagának a tetején és alján helyezkednek el. Ennél a kivitelnél minden esetben feszítőzsinór van árfűzve az anyagon, mivel a sínek csak ennek segítségével állíthatók és rögzíthetők. A pliszé a belső árnyékolók egy fajtája, mely változatos árnyékolástechnikai lehetőségeket kínál.
 
Az alap változat esetén (nagy pliszé méretek esetén csak ezt használhatjuk) az egyik sín fixen rögzítve van a falcban, konzolok segítségével a nyílászáró keretén, vagy a falon. Így az anyag a másik sínnel csak felfelé, vagy lefelé mozgatható.
Létezik azonban egy olyan megoldás is, ahol mindkettő sínt húzhatjuk le és fel. Ez a pliszéfüggöny egyedülálló megoldásokat kínál az árnyékolástechnikában. 
 
Pálcás mozgatású pliszé, pliszéfüggönyök, árnyékolástechnika, lakástextil - Arnyekoljunk.huPálcás mozgatású pliszé, pliszéfüggönyök, árnyékolástechnika, lakástextil - Arnyekoljunk.huPálcás mozgatású pliszé, pliszéfüggönyök, árnyékolástechnika, lakástextil - Arnyekoljunk.hu
 
A pliszé működését és a pliszé anyagok választékát bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti.

2012-2019 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

Bergamont Kft. | 06-30-986-1779 | info@neo-arnyekolas.hu | 1064 Budapest Podmaniczky utca 57. - székhely nem bemutatóterem