Motoros árnyékoló

Motoros árnyékolás

A kézi, húzózsinóros és gyöngyláncos mozgatási módokon kívül minden belső árnyékoló mozgatása megoldható motoros módon is. Ez a kényelem mellett praktikus választás magasan lévő, vagy nagy méretű nyílászárók árnyékolóinak esetében. A gyártók minden igényt kielégítő rendszereket készítenek, amelyek a motorokból és ezek vezérlési egységeiből állnak. A motorok a motoros lapfüggöny, a motoros szalagfüggöny és normál ráncolt függöny esetében a speciális síneken kívül helyezkednek el.
 
Az árnyékoló anyagokat úgyanolyan módokon mozgatják, mint a hagyományos kézi kivitelek, azaz a húzásírányok és gyűjtési módok itt is tetszőlegesen választhatók. Reluxa, pliszé és roletta esetében a motorok az árnyékoló szerkezetében vannak. Ezek speciális kivitelű sín, vagy csőmotorok. A motorok áramellátásáról direkt módon a hálózat, vagy elemek gondoskodnak.
 
Az irányítást fali kapcsolókkal, vagy távirányítással oldjuk meg. Több árnyékoló mozgatása külön-külön, vagy programozott módon, együtt is történhet. Lehetőségünk van arra is, hogy az árnyékolókat egy intelligens rendszerrel összehangoljuk, így a fűtés és hűtés is sokkal gazdaságosabb lehet. 
 
 
Motoros árnyékoló, árnyékolástechnika, lakástextil - Arnyekoljunk.huMotoros árnyékoló, árnyékolástechnika, lakástextil - Arnyekoljunk.huMotoros árnyékoló, árnyékolástechnika, lakástextil - Arnyekoljunk.hu
 
A motoros árnyékolók megteintése árnyékolástechnikai bemutatótermünkben!

2012-2019 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

Bergamont Kft. | 06-30-986-1779 | info@neo-arnyekolas.hu | 1064 Budapest Podmaniczky utca 57. - székhely nem bemutatóterem