Ágytakaró

Ágytakaró
 
Az ágynemű óvására és a szoba dekorálására
Az ágytakarók elsődleges funkciója, hogy óvja, eltakarja az ágyneműt, mégis érdemes a szoba szerves részeként tekinteni rá, hiszen fontos szerepet tölt be lakásunk dekorálásában és a lakástextilek közötti harmónia tökéletes megteremtésében. Szerencsénkre ma már nem kell beérnünk az előre gyártott ágytakarók szegényes választékával, lehetőségünk van egyedi igényeinknek megfelelő takaró varratására is.
 
Ágytakaró - Lakástextil, Budapest - Arnyekoljunk.huÁgytakaró - Lakástextil, Budapest - Arnyekoljunk.huÁgytakaró - Lakástextil, Budapest - Arnyekoljunk.hu
 
Az ágytakaró lakástextilek anyaga és színvilága
Az ágytakaró textiljét a függöny dekoranyagok széles választéka közül választhatjuk ki, hiszen a megfelelő béléssel ellátva mindegyik alkalmas takarónak. A választás során érdemes a függönyünk anyagát is figyelembe venni, hogy a helyiségben harmonizáljanak az anyagok és a színek. Jó döntés lehet, ha a függönykollekció egy másik darabját szemeljük ki, de választhatunk más anyagot, melynek színe visszaköszön a függöny mintájában. A helyiség stílusához illeszkednie kell az ágytakaró mintáinak is: klasszikus otthonokban jól mutatnak a részletekben gazdag, kidolgozott motívumok és virágminták, ha a modern stílus áll közelebb hozzánk, érdemes egyszínű anyagokban gondolkodni, melynek érdekes lezárást adhatunk paszpólozással. Ágytakaróknál lehetőleg kerüljük a hatalmas mintákat, hacsak nem egy tágas helyiségben álló óriási ágyra tervezzük a takarót. 
 
Hogyan tegyük különlegessé ágytakarónkat?
Az ágytakaró megtervezésénél az elsődleges szempont a helyiség stílusa: az anyagok, színek, minták összeválogatásánál törekedjünk arra, hogy harmonizáljon a már meglévő bútorok, lakástextilek hangulatával. Tervezhetünk letisztult, modern vonalvezetésű ágytakarót, de díszíthetjük is paszpólozással: számtalan díszszegély és egyéb paszomány áll rendelkezésünkre, mellyel egyedivé varázsolhatjuk ágytakarónkat. A szegélyek esetében érdemes az ágytakaró alapszínétől erősen elütő, kontrasztot teremtő színt választani díszítésként. A forma kiválasztásánál ismét a stílus a mérvadó: romantikus stílusban berendezett szobában jól mutatnak a fodrok, melyet a hatás növelése érdekében akár duplán is felvarrhatunk, ám klasszikus otthonokban érdemes méretes rojtokban és bojtokban gondolkodnunk.
 
Látogasson el árnyékolástechnikai bemutatótermünkbe Budapesten és válogasson az ágytakaró anyagminta kínálatunk között!

2012-2019 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

Bergamont Kft. | 06-30-986-1779 | info@neo-arnyekolas.hu | 1064 Budapest Podmaniczky utca 57. - székhely nem bemutatóterem